Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu

Vizyon: Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu´nda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Misyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı ile bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve İskenderun İlçesi içerisinde tercih edilen bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu: 07:30 - 12:30 Öğlen Grubu: 12:30 - 17:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitaybukeogretmenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MODERNEVLER MAH. 301. SK. NO 60 İSKENDERUN / HATAY

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi. Modernevler Mahallesi

Adres - MODERNEVLER MAH. 301. SK. NO 60 İSKENDERUN / HATAY

Ulaşım Ulaşım özel araçla yada toplu taşıma ile yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Okulumuzun Hatay il merkezine uzaklığı 65 km´dir.